Bodyfit biedt het perfecte zwembad voor je tuin

Zwemmen

Geef de tuin bij je woning een luxere uitstraling, door hier een zwembad van Bodyfit in te laten plaatsen. Deze organisatie biedt een breed scala aan zwembaden. Zo vind je altijd een zwembad, die aansluit op de ruimte in je tuin en je persoonlijke voorkeuren. Houd er rekening mee dat je naast het zwembad zelf ook verschillende onderhoudsproducten nodig hebt. Deze onderhoudsproducten zorgen dat het water in het zwembad helder blijft. Iets wat er niet alleen frisser uit zal zien, maar daarbij een snelle slijtage aan de onderdelen van je zwembad voorkomt. Er kan bijvoorbeeld kalkaanslag op de onderdelen van het zwembad ontstaan. Iets wat bijzonder onplezierig is! In het ergste geval moeten de onderdelen al snel vervangen worden. Ook voor onderhoudsproducten kun je bij Bodyfit terecht.

Bodyfit

Verschillende soorten zwembaden van Bodyfit

Bij Bodyfit worden de zwembaden in verschillende soorten aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een polyester- of polypropyleen zwembad, die ingebouwd kan worden. Deze zwembaden zijn groter dan opblaasbare zwembaden, maar goedkoper dan een op maat gemaakt zwembad. Een op maat gemaakt zwembad wordt in de tuin zelf betegeld. Daar waar een inbouwzwembad eenvoudig in een gat in de tuin geplaatst kan worden. Een variant op deze inbouwzwembaden is een houten zwembad. Dit zwembad heeft een nette houten omranding, die het zwembad een natuurlijke uitstraling geeft. Ideaal voor in de tuin!

Zwembad

Diverse accessoires voor zwembaden

Eerder werd al beschreven, dat het noodzakelijk is om zwembaden van passend onderhoud te voorzien. Zorg dat het water helder en schoon blijft, om slijtage aan onderdelen te voorkomen. Ook kun je diverse accessoires aan je zwembad toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een afdekking voor het zwembad, een zwembadverwarming of buitendouches. Het fijne aan een buitendouche is dat je zand en ander vuil vooraf van je lichaam kan spoelen. Zo verklein je de kans op schade aan onderdelen van het zwembad nog verder.